Ganoderma kávé az egészséges kávé

GANODERMA (LINGZHI) – Egy csodálatos gyógynövény


„Kínában már több ezer éve rendkívül hatékony gyógynövényként tartják számon a Ganodermát. Olyan gyógynövény ez, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét, ezáltal karbantartja a testet, és hosszabb életet biztosít.
A japán orvostudomány megerősítette a Ganoderma pozitív hatásait.
Az orvosok világszerte fontosnak tartják a jó minőségű gyógyszereket. A ganoderma különleges hatásait egy új orvosi kifejezéssel jelölik: „adaptogen”.


A japán kórházak és kutatóintézetek által végzett hosszas kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a Ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét. Lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segít az egészség és az egészséges megjelenés megőrzésében.

A japán orvostudomány nagy meglepetéssel ismerte el a Ganoderma pozitív hatásait a következő betegségeknél:
1. Magas és alacsony vérnyomás.
2. Hipertónia vagy hematóma által kiváltott szívbetegségek.
3. Agyvérzés, magas vércukorszint, érszűkület.
4. Klimaxos rendellenességek, nőgyógyászati problémák.
5. Székrekedés, aranyér.
6. Krónikus hepatitisz.
7. Vizelési nehézségek, sűrű vizelés.
8. Gyomorbajok, nyombélfekély.
9. Túlérzékenység, ide értve az orr érzékenységét és a krónikus hurutot.
10. Krónikus hörghurut, asztma.
11. Ízületi gyulladás, lumbágó, reuma (idősebb kori).
12. Álmatlanság, letargia, ideggyengeség.
13. Túlérzékenységből adódó bőrkiütések, lábujjak közötti kipállás, hematóma miatti kopaszító sömör.

Nézet:
Sorrend:

Különösen hangozhat, hogy a ganoderma kétirányú hatással rendelkezik, azaz emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Valójában, mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit, erősíti a szervezet természetes öngyógyító képességét, erősítheti az immunrendszert, különösen a középkorúak esetében.
A ganoderma szedését követően néhányan ellenhatásokat tapasztalhatnak, különösen a kezelés kezdeti időszakában. Esetleg szédülhetnek, elgyengülhetnek, gyakori vizelési és székelési ingert tapasztalhatnak. Ez normális jelenség, és azt jelzi, hogy megindultak a pozitív folyamatok, a tárolt méreganyagok kioldódnak és kilökődnek a szervezetből. A cukorbajos betegek sok cukrot veszíthetnek, a reumás betegek átmenetileg erősebb fájdalmat tapasztalhatnak. Ez a jelenség csupán a szervezet normális, funkcionális alkalmazkodása. Semmire nem utal a ganoderma hatékonyságán kívül. A páciensek egyéni fizikai állapotától függően pár napon belül megszűnnek ezek a tünetek.”