referenciáink

Tudd meg, miért élvezik egyre többen,
e hónap elején már 53 658-an, a Wellnetes finom vizet!

 

A víztisztítóval folytatott vízterápia sokat adott nekem. A súlyom egyre kevesebb, lépcsőn mászás közben már nem fulladok úgy. A legnagyobb boldogságom, hogy a két kicsi unokám rajong a vízért. Nekem ez az igazi siker. 

Kovács Lászlóné Éva, nyugdíjas tanár és gyakorló nagymama 

Jobb híján kitaláltam a saját alakformáló programomat, ami végre bevált, és ebben nagy segítségemre volt a víztisztító." 

Horváth Anett, blogger, motherday365.cafeblog.hu
 


Egy kisgyermekes anyuka barátnőm panaszkodott, hogy nem tudja rávenni Zsombi kisfiát a vízivásra. Megmutattam a víztisztítómat és a többi már ment magától, azóta Zsombi sportol és sok vizet iszik.

Turba Józsefné, nyugdíjas


A Wellnet víztisztítók biztonságosak és az OKI Vízosztály laboratóriumában hitelesített megoldást jelentenek a házi víztisztításra. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható és gazdaságos készüléket keres. 

Szakál Ferenc, Vízhigéniai KERMI szakértő 

Elfogult őszinte vélemények: 

A víztisztító használata megszüntette a gyomor panaszaimat. A klóros víz megszűrésével szívesebben fogyasztja a családom a jóízű, tiszta vizet. A Wellnet víztisztítóról csak jót tudok mondani. 
Dr. Stirling Lajosné, Pécel 

 
Mióta a víztisztítót használom, nem vásárolok üdítőitalokat, ásványvizet. Tisztított vízzel készítem a leveseket, a kávéhoz, a főzéshez is ezt használom., a családom imádja. 
Sipos Dezső, Tófej 

 

A víztisztító óta a gyerekeim szívesebben isznak vizet, mert a színe tisztább és finomabb. 
Ifj. Petró Lajosné, Lesenceistvánd 

 

A víztisztítóból fogyasztott víz minősége, íze nagyon tetszik a családomnak, Örülök, hogy megvásároltam a víztisztítót, mert tisztább, egészséges vizet fogyaszthatunk minden nap. 
Horváth Boldizsárné Katalin, Tófej 

 

A víztisztító miatt a család rászokott a víz fogyasztására, ez egészségesebb, meg olcsóbb is. 
Balogh Gábor, Révfülöp