Ganoderma 2 in 1 kávé

Ganoderma 2 in 1 kávé
3 190 FtMiért a kávé?
A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága! Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük – zseniálisan – kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil kávét választva!
A kávé, a víz után, a legtöbbet fogyasztott ital. Nagyobb a kávéfogyasztás a világon naponta, mint tea, üdítő és egyéb italfogyasztás összességében. Látható, erre a termékre nem kell az igényt felkelteni, mert adott, mivel a kávé élvezeti cikk, s a kávézás társadalmi szokás. Még aki nem kávézik, is tart otthon kávét, hátha vendég jön. A kávéipar az olaj után a második legnagyobb ipar a világon!
A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, megismerik az emberek, s egyáltalán nem érzik, hogy ez a váltás kellemetlenül érintené Őket. Hiszen itt nem kell új szokást kialakítani, ráerőltetni magunkat egy új gyümölcslé vagy táplálék-kiegészítő fogyasztására, csak a hagyományos, egészségtelen kávénkat célszerű lecserélni egy sokkal értékesebbre.

Hogyan lett lúgosító ez a kávé?
Ez a termék végül még egészségesebb lett, mint gondolták, a gomba ugyanis semlegesítette a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít! A kiváló arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes robusta kávéé.
Így elkészült a világ első, egészséges kávéja, amely ízében sem marad el a hagyományostól, sőt! A hosszabban tartó élénkségérzet pedig a Ganodermától származik és nem elsősorban koffeintól!

Ezekkel a termékekkel sokak számára újra megadatik a kávé élvezetének, az egészség visszaszerzésének és a fájdalommentes életnek a lehetősége!

Miért fontos a lúgosítás?
Csak akkor érezzük jól magunkat, ha a szervezetünkben a sav-bázis egyensúly adott.
A mai kor emberére azonban a túl savasodás jellemző, melynek oka döntően a nem megfelelő táplálkozás, a dohányzás, a túlzásba vitt fogyókúra, a mozgáshiány, a stressz, illetve az alkoholfogyasztás.
A szervezet elsődleges feladata az egyensúly helyreállítása. Ha nem kapja meg a létfontosságú bázikus anyagokat, a szervezet saját magától vonja el! Ennek legáltalánosabb formája, hogy kalciumot von ki a csontokból, így előidézi a ma már népbetegségnek számító csontritkulást! Illetve a savas közeg a rákos folyamatok burjánzását is elősegíti!


A túl savasodás testi tünetekből egyszerűen megállapítható:
• kimerültség, levertség
• aluszékonyság, nap közben is
• idegesség, fokozott stresszérzékenység, depresszió
• koncentrációképesség csökkenése
• anyagcsere-zavarok
• izom- és ízületi bántalmak
• bőr-, haj-, és körömelváltozások
• szomjas, kiszáradt a száj.
• éjszakai vizelés, a gázok távozását követően.


Sokszor nem gondolunk arra, hogy betegségeink hátterében (degeneratív, immunrendszeri betegségek) egy, voltaképpen banális ok, a sav-bázis egyensúly felborulása áll.
Ha a szervezet savas állapotú, a vér zavaros. Betegségek jelennek meg a különböző szervekben. Gondoskodjunk róla, hogy szervezetünk ne váljon savas állapotúvá!
Ha csak a pH-érték alapján nézzük, akkor a „hagyományos” kávé savas. De a ganoderma kávé, miután megittuk, eltávolítja a savakat, és lúgossá teszi a szervezetet. Ugyanez a helyzet a lime-mal is. A lime pH-értéke 2, ami elméletileg erősen savas. De ha elfogyasztjuk a lime-ot, megköti a savakat a szervezetben, és lúgossá teszi azt.

„Amikor egy savas állapotú test lúgossá válik, a méreganyagok távoznak a szervezetből. Ez abban a pillanatban különböző hatású reakciókat válthat ki, jellemzően 3-10 napon belül. A tünetek személyenként változnak, van, akinél csak enyhék, míg a másik betegnél egész súlyosak is lehetnek. Az állóképességtől függ. Amikor a tünetek megszűnnek, a páciens komfortos, energetikus állapotba kerülhet.
A ganoderma természetes eredetű szer. A fogyasztásához figyelmet kell fordítani a minőségére és a megfelelő fajta kiválasztására.

Szedését követően a következő érzéseket tapasztalhatjuk:
1. Élénkek és energetikusak leszünk.
2. Az alvással töltött órák száma csökken, de energiával feltöltődve ébredünk.
3. Javul az étvágyunk.
4. A salakanyagok rendszeresen és simán távoznak.

5. Támogatja a méregtelenitést 


A ganoderma fontos alkotóelemei:
1. Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést; megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginszengben található.

2. Poliszacharidok: Ezek erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.

3. Keserű íz. A japán orvosi és gyógyszerész szakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma sokkal hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növénytől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.
A ganoderma orvostudományi alapjai:

klinikai kísérletek alapján a ganoderma következő alapfunkcióinak köszönheti hatékonyságát.
1. Csökkenti a vérben a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
2. Csökkenti a vércukorszintet; visszaállítja a hasnyálmirigy működését.
3. Csökkenti a vérben található lipidek számát és stabilizálja a vörösvérsejtek membránjait.
4. Mivel a ganoderma adenozint tartalmaz, csökkentheti a vérlemezkék felhalmozódását, bomlasztja a trombinokat, és megakadályozza a trombózist.
5. Javítja a mellékvesekéreg működését az endokrin egyensúly fenntartása érdekében.
6. Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, és lehetővé teszi, hogy a szervezet erős immunrendszert alakítson ki.
7. Megakadályozza a szövetsejtek elhalását.
8. Megakadályozza a szenilitást a szervezet fiatalosan tartásával.
9. Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait.
10. Megakadályozza a szervek degenerációját.
11. Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását, mivel gátolja a hízósejtek hisztamin kibocsátását.
12. Megelőzi és kezeli a rák kialakulását és blokkolja a rákos sejtek anyagcseréjét.
a. Normalizál a szövetkárosodás megelőzése érdekében.
b. Megakadályozza a rákos betegek embólia miatti hirtelen elhalálozását.
c. Megakadályozza a trombózis kialakulását, bomlasztja a trombinokat a környező szövetek falán, és csökkenti a rák elleni gyógyszerek blokkolását, erősítve az ilyen szerek hatékonyságát.
d. Csökkenti a rák által okozott fájdalmat.”


A felsorolt bizonyított hatásokat természetesen nem hisszük el, csak kétkedve csóváljuk a fejünket, hiszen megszoktuk és szeretjük a specializált dolgokat! Ha orvoshoz megyünk 3 problémával, vaIószínűleg 3 recepttel fogunk távozni! Nem meglepő, egyszerűen így vagyunk nevelve! Ez erre jó, az arra, és kész! Igen ám, de ne felejtsük el, hogy ez a gyógynövény az ázsiai gyógymódokhoz kapcsolódik, amikre jellemző, hogy NEM TÜNETILEG KEZELNEK, HANEM AZ OKOT SZÜNTETIK MEG! Például az akupunktúra, a talpmasszázs vagy a chi (csí)-tapasz sem csupán egy problémát kezel, hanem egyszerre többet!

Ez a gyógynövény, csak egyetlen dolgot visz véghez bennünk, de azt zseniálisan! A többi pozitív eredmény, csak ennek a „mellékhatása”!

A Ganoderma lucidum nem tesz egyebet, mint feltérképezi a bennünk rejlő betegségeket, elváltozásokat, és megerősítve ostromlott immunrendszerünket, serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait!

„Rég tudjuk, hogy a szervezetünk képes meggyógyítani önmagát! Meg is teszi, ha ehhez megkap minden segítséget! A Ganoderma lucidum, a maga több mint 200 aktív hatóanyagával, olyan mértékben erősíti az immunrendszerünket, hogy az képessé válik kijavítani az elváltozásokat! Ez a hathatós segítség pedig – nagyon fontos megjegyezni – nem egy újabb szintetikus vitaminkészítménytől vagy étrend-kiegészítőtől származik, hanem egy rendkívül értékes, 4000 éves gyógynövénytől, melyben ez a 200 aktív hatóanyag természetszerűleg benne van!
Mivel a ganoderma természetes hatóanyagú szer, más nyugati gyógyszerekkel együttesen is alkalmazható. Nemcsak hogy nincs semmilyen mellékhatása, de még a nyugati gyógyszerek mellékhatásait is csökkentheti.

Kilátások és várakozások
A ganoderma értékes orvosság, melyet a kínaiak körülbelül kétezer évvel ezelőtt fedeztek fel. Hatása igen széleskörű. A japánok széles körben alkalmazzák. Nem csak specialistáik tanulmányozzák rendületlenül, de hatalmas gyógyszeripari cégek foglalkoznak az előállításával, hogy kielégítsék az emberek szükségletét.

A japánok napi rendszerességgel fogyasztják mint egészséges élelmiszert. Ha hatásai nem lennének valósak, már régen eltűnt volna a piacról. Ami a tényeket illeti, a ganoderma több mint tíz éve igen közkedvelt, és népszerűsége hatalmas ütemben nő. A kezdetekben csak néhány üzletben és művészeti boltban volt kapható. Ma már minden drogériában beszerezhető, és a gyártók képtelenek lépést tartani a kereslettel.

Részletek

Jellemző összetevők:
Instant kávé, Ganoderma kivonat, tejcukor, tejfehérje. Cukrot nem tartalmaz.
nettó tömeg: 320 g

Felhasználási javaslat:

2 evőkanál kávékeveréket 150 ml forró, de nem lobogó vízben keverjen el.

Adatok
Cikkszám
1030
Tömeg
200 g/db