Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések:

Mit szűrhetek ki a víztisztítóval a vízből?

Az íz- és szagrontó anyagokat, szerves anyagokat, a klórt és klórszármazékokat. Kiszűr mindent, amire nincs szükséged az ivóvízben. Benne hagyja viszont azokat az értékes makro- és mikroelemeket, amelyek jó, ha benne vannak az ivóvizedben.   


Hogyan működik a víztisztító?

Készülékeink több lépcsős szűrési technológiával működnek, a mechanikus szűrés mellett pedig ezüsttel impregnált aktív szén is segíti a víztisztítást.

 

Szükséges-e szakember a beüzemeléshez?

A felszerelés nem igényel szakembert, házilag elvégezheted Te is.

 

Hogyan kerül a víz a készülékbe?

A Wellnet víztisztítók átfolyó rendszerűek, ami azt jelenti, hogy a vízcsap végére szerelt útválasztó szelepen keresztül csatlakoztatható a víztisztító. Az útválasztóval szabályozhatod, hogy a víz a mosogatóba, vagy a víztisztítóba kerüljön.

 

Honnan tudom, hogy a szűrőbetét kimerült?

A töltet kimerülését könnyen észreveheted a víz színének megváltozásából.

 

Mi lesz a kimerült készülékkel, hogyan cserélem a töltetet?

A víztisztítók szűrőbetétje cserélhető és 2 évente regenerálni kell. A kimerülését követően futárt küldünk és vissza hozatjuk telephelyünkre ahol mi cseréljük a töltetet és szervizeljük a készüléket. A szolgáltatás típustól függően 7 490 Ft-tól elérhető. Valójában egy újszerű készüléket kapsz vissza.  


Szükséges-e a készüléket karbantartani?

A víztisztító a töltet kimerüléséig semmilyen karbantartást nem igényel.

 

Mi van a dobozban, mit tartalmaz a készülék csomagolása?

A csomagolásban a szűrőbetét mellett megtalálsz a beüzemeléshez szükséges minden alkatrészt. Amennyiben bármilyen segítségre, egyedi alkatrészre van szükséged a beüzemeléshez, kérd ügyfélszolgálatunk segítségét!

Zuhanyszűrős végű a csapom, arra is felszerelhető?  

A zuhanyszűrős fejre nem lehet felszerelni. Ebben az esetben ajánljuk a 25 000 liter kapacitású, mosogató alá, hálózatba szerelhető W25 RK víztisztítót.

Átfolyós vízmelegítőm van, arra is felszerelhető?

Nyomásesés miatt átfolyós vízmelegítőre nem szerelhető fel. Ebben az esetben ajánljuk a 25 000 liter kapacitású, mosogató alá, hálózatba szerelhető W25 RK víztisztítót.

 

Fúrt kutam van, arra is jó?

A Wellnet készülékek kizárólag vezetékes csapvíz kezelésére alkalmasak.


Mennyi a szállítási határídő?

2 munkanap.


Ha további kérdésed van, vagy szeretnél többet megtudni a Wellnet víztisztítókról, keress minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

 

Tel.: 70 450 66 50

Email