Beüzemeelési útmutató

A finom vizet előállító, környezetbarát Wellnet víztisztítók beüzemelése.

Környezetbarát, lebomló, újrahasznosított doboz csomagolásban kapod meg a víztisztítódat. Zöld címkével lezárt újrahasznosított dobozban kerül ki víztisztító készüléked a doboz csomagolásból.

 


A víztisztító és tartozékai.  
- A kiválasztott stílusú, működő víztisztító, szűrőbetéttel.
- fém útváltó csap,
- műanyag cső,
- használati utasítás,
- jótállási jegy,
- fém közbetét.

 


A vízcsap végére egy fém útváltó szelep kerül. Az útváltóval lehet a víz irányát váltani, hogy a mosogatóba follyon a víz, vagy a Wellnet víztisztító készülékbe.  A képen látható a fém útváltó, amelyhez majd csatlakozni fog a műanyag cső.

Nagyon ritkán előfordul, hogy a belsőmenetes csaphoz, az útváltó felszereléshez egy menetváltó közbetét szükséges, amit a dobozban találsz. A menetváltó közbetétet a fehér műanyag cső veszi körül.

 

A gazdaságos és kényelmes Wellnet víztisztítók felszerelése.


A csap végéről a perlátor le, az útváltó fel. A fém útváltó a fekete karral felkerül a csap végére az ott lévő perlátor helyére. Ettől fogva a minőségi, finom víz csak egy mozdulat.  

 


A víztisztító hátoldalához csatlakozik a műanyag cső. A műanyag cső köti össze az útváltón keresztül a vízcsapot a víztisztítóval.  Az útváltóhoz csatlakozik a műanyag cső. Így a műanyg cső segítségével a vízcsap az útváltón keresztül csatlakozott a víztisztítóoz.

Működik a víztisztító  


Az útváltó karja függőleges, a mosogatóba folyik a víz. Az útváltó karja vízszintes, a víztisztítóba folyik a víz. Így készül a finom, minőségi ivóvíz a csapvízből.

A környezetbarát Wellnet víztisztítók egyedi üzembehelyezése.

Az első percekben aktívszenes, fekete víz fog folyni, majd néhány napig csepeg a kifolyó.


Ezek teljesen természetes jelenségek. Az aktív szén szűrő anyagból - először érintkezve a vízzel-, kimosódik a szén por. Ettől fekete a víz. Előfordulhat, hogy még néhány napig csepeg a kiömlő csőből a víz. Ez is egy természetes jelenség, el fog múlni. Az aktívszénben lévő levegő távozik a készülékből, némi víz kiséretében.

Belsőmenetes csapnál közbetétre van szükség.  

Nagyon ritkán, de előfordul, hogy a csap vége belső menetes. Ebben az esetben van szükség a közbetétre, ami a csap és az útváltó közé kerül. A fém közbetét tartozéka a készüléknek azt a dobozban találod.