Miért jó? - A víztisztítók előnyeiről

Tiszta, ízletes víz az egész családnak

 

A víztisztítóval tisztított víz legnagyobb előnye, hogy jobb minőségű és finomabb, mint a csapvíz, továbbá lényegesen egészségesebb is annál – hogy a cukros üdítőkről és a műanyag palackokban árult ásványvizekről már ne is beszéljünk. A vízszűrővel megtisztított víz nem tartalmaz szennyeződéseket, finom íze miatt pedig a gyerekek is szívesen megisszák.

Mivel a víz természetes ásványianyag-tartalma nem veszik el, kisbabák is fogyaszthatják. Főzésre, növények öntözésére, vagy akár a házi kedvencek itatására is tökéletesen alkalmas.

A Wellnet víztisztítói nem csak őrzik családod egészségét, de konyhád díszévé is válnak. A 12 egyedi minta között könnyedén megtalálhatod a stílusodhoz leginkább illőt.

 

A tisztított, forrás-minőségű víz jótékony hatása

A Wellnettel tisztított vizet már közel 40 000-en élvezik és számuk egyre nő! Megbízható és gazdaságos víztisztítóink tiszta, egészséges ivóvizet biztosítanak értékes makro- és mikroelemekkel. A megtisztított, finom, klórmentes csapvíz jótékony hatással van egészségünkre. A káros anyagoktól mentes víz fogyasztása akár a gyomorpanaszokat is megszüntetheti. A kellemes ízű ivóvizet szívesebben fogyasztja családod, így a több folyadékbevitelnek köszönhetően nem kell a dehidratáltság tüneteitől (fáradtság, fejfájás) sem tartanotok.  A tisztított vizet a gyerekek is örömmel fogyasztják, így könnyebben lemondanak az egészségkárosító cukrozott üdítőkről. A Wellnet víztisztítóval tisztított vizet bátran használhatod főzésre is, így az étel is ízesebb, zamatosabb lesz.

 

Tiszta vízzel tisztán

A klór nem csak elfogyasztva, de bőrünkkel érintkezve is káros lehet egészségünkre. Egy átlagos, 15 perces tusolás közben annyi káros anyag jut a bőrön át a szervezetünkbe, mintha 4 liter tisztítatlan csapvizet innánk meg. A vízpára belélegzésével további veszélyeknek tesszük ki magunkat és családunkat: a pára többek között kloroformot és radont tartalmaz. A kloroform vese- és májbetegségeket, a radon tüdőrákot okozhat, valamint mindkét anyag a központi idegrendszert is károsítja. A hajunk és fejbőrünk is megsínyli a klór „áldásos hatását”: kiszárítja, irritálja a bőrt, súlyosabb esetben még allergiás reakciót is okozhat. A hajszálakat is károsítja, mivel a klór reakcióba lép a bőr és a haj proteinjeivel, tönkretéve azok természetes állapotát. Ez ellen sajnos a legdrágább sampon, hidratáló vagy balzsam sem véd. Ha valóban tiszta vízben szeretnék tusolni vagy fürdeni, KDF szűrővel ellátott zuhanyszűrőre van szükségünk. A KDF ugyanis eltávolítja a vízből a klórt és származékait, a szerves anyagokat, a fémeket, a mikroszervezeteket és részben a keménységet okozó kalcium és magnézium vegyületeket. Így a fürdés nem csak frissítő és élénkítő hatású lesz, de egészséges is.

 

Miért pont a Wellnet?

Víztisztító berendezéseink a piacon megtalálható legnagyobb teljesítményű asztali víztisztítók, melyek minden káros anyagot kiszűrnek a csapvízből, ugyanakkor az értékes nyomelemek megmaradnak. Teljes mértékben Magyarországon készült víztisztítóink nagy teljesítményűek, így gazdaságosan kerülhet tiszta, egészséges víz a család asztalára. Víztisztítóink többféle méretben kaphatók, így könnyen kiválaszthatod az igényeidnek és vízfogyasztási szokásodnak leginkább megfelelő kapacitást. A Wellnet víztisztítók OTH 466/2004 engedélyszámmal hitelesítettek, ami maximális biztonságot jelent családodnak.

Próbáld ki bátran víztisztító készülékeinket
Az elállási jognak köszönhetően biztonságosan, kockázatmentesen vásárolhatsz.