Kristálytiszta, minőségi ivóvíz a csapvízből, a legjobb egészségért, a kirobbanó formáért, környezetkimélően!
Kérdése van? +36-70/450-6650
A ganoderma gombának sajnos van egy nem túl kellemes tulajdonsága! Keserűsége miatt élvezhetetlen az íze! Sok fejtörést okozott a tudósoknak a fogyaszthatóvá tétele, ám egyikük – zseniálisan – kitalálta, hogy az aromája tökéletesen illik a kávééhoz, így ezzel ötvözték, alapjául a legkiválóbb brazil kávét választva!
A kávé, a víz után, a legtöbbet fogyasztott ital. Nagyobb a kávéfogyasztás a világon naponta, mint tea, üdítő és egyéb italfogyasztás összességében. Látható, erre a termékre nem kell az igényt felkelteni, mert adott, mivel a kávé élvezeti cikk, s a kávézás társadalmi szokás. Még aki nem kávézik, is tart otthon kávét, hátha vendég jön. A kávéipar az olaj után a második legnagyobb ipar a világon!
A kutatók rájöttek arra, ha ehhez a termékhez adják ezt a kiváló gyógynövényt, széles körben el tud terjedni, megismerik az emberek, s egyáltalán nem érzik, hogy ez a váltás kellemetlenül érintené Őket. Hiszen itt nem kell új szokást kialakítani, ráerőltetni magunkat egy új gyümölcslé vagy táplálék-kiegészítő fogyasztására, csak a hagyományos, egészségtelen kávénkat célszerű lecserélni egy sokkal értékesebbre.
Jellemző összetevők: Instant kávé, Ganoderma kivonat, tejcukor, tejfehérje. Cukrot nem tartalmaz. nettó tömeg: 80 g
Felhasználási javaslat:
2 evőkanál kávékeveréket 150 ml forró, de nem lobogó vízben keverjen el.
Ez a termék végül még egészségesebb lett, mint gondolták, a gomba ugyanis semlegesítette a kávé természetes csersavtartalmát, így ez a kávé nem savasít, hanem lúgosít! A kiváló arabica kávénak egyébként is harmadannyi a csersavtartalma, mint a kevésbé értékes robusta kávéé.
Így elkészült a világ első, egészséges kávéja, amely ízében sem marad el a hagyományostól, sőt! A hosszabban tartó élénkségérzet pedig a Ganodermától származik és nem elsősorban koffeintól!Ezekkel a termékekkel sokak számára újra megadatik a kávé élvezetének, az egészség visszaszerzésének és a fájdalommentes életnek a lehetősége!
1. Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést; megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginszengben található.2. Poliszacharidok: Ezek erősíthetik a szervezet immunrendszerét, megölik a vírusokat. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és a Koseisho Egészségügyi Részlege Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánította.3. Keserű íz. A japán orvosi és gyógyszerész szakma folyamatosan kutatja ezt a tulajdonságot. Az eredmény: valószínűsíthetően a germánium és a poliszacharidok kapcsolatából adódik. Egyes növények tartalmazzák az egyiket vagy a másikat, de a ganoderma sokkal hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növénytől, és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.A ganoderma orvostudományi alapjai: