Wellnet blog

Esettanulmány, hogyan fiatalodhatsz a vízivástól.

2018.02.08 11:07


A
tudomány szerint 10 kg testsúlyonként napi 0,333 liter vizet szükséges meginni a szerveink megfelelő működéséhez. Vagyis egy 60 kilogrammos embernek durván 2 litert. Nem tudom nálad, vagy a családodban mi a helyezt, minden esetre a statisztikák szerint nem sokan tartanak itt, az emberek csupán 5%-a.

 

 

Talán ezt a pontos számítási módszert nem sokan ismerik, de az már széles körben elfogadott tény, hogy a szűkös ivóvízfogyasztás nem tesz jót a szervezetünknek.

Munkám során én is azt tapasztalom, hogy szinte mindenki tudja, mi a helyes és mégis megbukik a megvalósítás. Sok esetben azon, hogy nem finom a csapvíz és ezért inkább nem iszunk eleget. Erre a kellemetlen tünetre fejlesztettük ki a finom vizet előállító víztisztítókat.

Most azonban nem a vízfogyasztás egészségre gyakorolt kedvező hatásaira hívom fel a figyelmedet. A Valentin nap közeledte adja az aktualitását, hogy a szépség és az ivóvízfogyasztás összefüggéséről osszak meg veled egy esettanulmányt.

Igen, jól olvasod, van ilyen.

A megfelelő ivóvízfogyasztás nem csak a szervezetedre van különösen jó hatással, de a bőrödre is. Dr. Budai Marianna, kutató gyógyszerész a Vízben az egészség c. könyvében egy egész fejezetet szentelt ennek a kérdéskörnek.

Mit szólnál, ha azt mondanám, napi 2,5 liter víz elfogyasztása megfiatalit 10 évvel?
Jól hangzik, vagy túl szép, hogy igaz legyen?

Esettanulmányt ígértem, itt példa.

Mínusz 10 év 4 hét alatt.
/esettanulmány/

A 42 éves brit Sara Smith kipróbálta, milyen változásokat hoz, ha megiszik napi 3 liter vizet, ami az ajánlott mennyiség a nők számára.

A 4 hetes kísérlet során minden héten készült róla egy-egy fotó, melyeken jól látszik, hogyan lett egyre egészségesebb és fiatalosabb az arca. Az arcszíne és a bőrének tónusa már a második héten javulni kezdett, és a szeme alatti árnyékok is halványodtak. A harmadik héten aztán a szeme alatti karikák gyakorlatilag eltűntek és a ráncai is csökkentek. A negyedik hétre pedig saját bevallása szerint már olyan üdének érezte a bőrét, mint gyerekkorában.

A végén itt a változás.

 

Az esettanulmány és a képek forrása: www.nlcafe.hu

Azt hiszem, ezek a képek magukért beszélnek.

Akkor mégis miért van az, hogy mindenki tudja, az ivóvízfogyasztás jótékony hatással van a szervezetünkre, de csak kevesen tesznek érte?

Az én teóriám az, hogy rossz, kellemetlen ízű a csapvíz és ezért kerülik az emberek az ivóvíz fogyasztást, ezért nem jön ki a napi 2-2,5 liter. Ezen azonban könnyebb segíteni, mint ahogy általában gondolják.

Emlegettem a közelgő Valentin napot. Most a finom vizet előállító Wellnet víztisztítókat
Valentin napi ajánlatunkban árengedményes kedvezménnyel
megszerezheted a családodnak, ráadásul ajándékot is adunk hozzá.

Guzorán István
ivóvíz tanácsadó