Welltex Mikroszálas ÖKO törlőkendő

Welltex Mikroszálas ÖKO törlőkendő
3 990 Ft

Welltex mikroszálas ÖKO törlőkendő
a tiszta és vegyszermentes otthonért


A mikroszálas, csak víz hozzáadásával alkalmazott takarítási módszer felveszi a versenyt a hagyományos, vegyszeres takarítás eredményességével.

- Környezetkímélő,
- vegyszermentes,
- költségkímélő.

Alkalmas fa, bőr, műanyag, márvány, arany, ezüst, réz stb. és nehezen eltávolítható szennyeződés tisztítására.

 

 

Adatok
Cikkszám
127004
A mikroszál, ami vegyszer mentesíti a takarítást

A takarítás valójában egyszerű művelet: a különböző felületeken megtapadt szennyeződést valamilyen módszerrel, általában tisztító vegyszer segítségével el kell távolítani.

Aki szeretné elkerülni a tisztítószer használatát, sima vizes ronggyal felszerelkezve indíthat támadást a kosz ellen. A makacs szennyeződések azonban rendszerint kifognak ezen az egyszerű technikán. 

 

Létezik egy olyan módszer, amely felveszi a versenyt a vegyszeres takarítás eredményességével, ugyanakkor környezetkímélő, vegyszermentes és költségkímélő: a fizikai-mechanikai takarítás mikroszálas törlőkendővel.

 

A fizikai-mechanikai takarítás annyit jelent, hogy a szennyeződést nem vegyszerrel lazítjuk fel, hanem a száraz vagy vizes takarítóeszköz segítségével, mechanikusan.

 

Hatásmechanizmusa

A mikroszál egy forradalmi találmány, amely ék alakú poliészter szálakból és nylon erecskékből áll. Mindkettő olaj- és vízvonzó polimer. A két összetevő aránya határozza meg részben a törlő hatékonyságát, egyes gyártók szerint a 80:20-as PE:PA arány a legkedvezőbb. 

 

Az ultrafinom mikroszál szabad szemmel nem látható. A szálakat apró pici „hurkokká és horgokká” szövik. A milliónyi kis „hurok és horgok” éles éle vágja át a piszkot szárazon vagy nedvesen, vonzva és felszívva a szennyeződéseket és mikro szemcséket, amelyeket az anyag magában tart. 

 

A mikroszálak egymáshoz viszonyított szerkezetéből adódóan felemelik és megtartják a szennyeződéseket, porszemcséket és a zsiradékot. 

 

Szárazon úgy működik, mint egy „por-mágnes”: statikus elektromossága miatt magához vonzza és megtartja a porszemeket.

Karc nélkül tisztít, így akár kényes felületeken is használható.
Alkalmas bútor, TV-képernyő, számítógép monitor, fotó-optika, ezüst, dísztárgyak, képek, festmények, stb. tisztítására és ápolására.
Nedvesen magába szívja és megtartja a szennyeződéseket.
A víz fellazítja, a milliónyi kis „hurok és horog" éles éle feldarabolja és foglyul ejti a szennyeződést, amit az anyag magában tart. A szálak közötti kapillárisok magukba szívják a zsírt és az egyéb szennyeződéseket.

Költségkímélő, nincs szükség tisztítószerekre, csak vízre.
A mikroszálas eszközökhöz nem szükséges (sőt, sok esetben tilos) tisztítószert használni, elég a kendőt bevizezni.
Hosszú tartósság garantált.
Speciális jellemzői miatt jó állapota hosszú ideig megőrizhető, még sokszori mosás után is.

Egészséges és környezetbarát.

Vásárlóink véleménye

Vásárlóinktól hallottuk

"A kristály kendővel nagyon egyszerűen és gyorsan tisztítom az ablakot, vegyszer nélkül, folt-mentesen szárad és még csillog is."  Polgári Istvánné, Nyíradony

"A kristálykendő igen praktikus. Az ablaktisztítás már nem nyűg, nem kell költeni a tisztítósze-rekre. Könnyebben és rövidebb idő alatt tudok vele ablakot pucolni."

Tasó Jánosné, Debrecen

Rendkívül intenzíven lehet vele takarítani, gyors, egy fázisban megtisztul az ablak, az ajtó, a bútorok, szélvédő, autókárpit. Nagyszerű termék!
Csonka Mártonné, Sárvár

„Fantasztikus termék. Jól tisztít, alaposan eltávolítja a konyhában lévő zsíros foltokat.” 
Vámosi Péterné, Egyházasrádóc

„Kifőzés után jó meleg vízzel sikerült a páraelszívóról a zsíros lerakódást letakarítani. Vegysze-res tisztítószer nélkül.”
Bartáné Nagy Zsuzsanna, Eger

„Hosszas gondolkodás után vettem meg a tisztítókendőt, de ezután csak ajánlani tudom min-denkinek; az előnyei közül csak az anyagi megtakarítást említve – nagyon gyorsan megtérül az ára. "Mindig féltem az ablaktisztítástól, mióta a kendőt használom, mindig csillognak az ablakok és tükrök. Családom meg is jegyezte, hogy mennyit törlöm az ablakokat és nem reklamálok." 
Polgár Katalin, Győrszentiván

"Vásároltam Welltex microfiber kendőt. Nagyon szeretem a régi réz tárgyakat. Szere-tem őket rendben is tartani. Amikor hallottam ennek a kendőnek a jó tulajdonságáról, használati utasítás szerint ki is próbáltam. Eredmény nagyon jó volt! Minden darabom csillogó lett, mint mikor előzőleg szidoloztam. Mindenki érdeklődött, hogy most mivel pucoltam ki, hogy ilyen szép lett. Mondtam, hogy a Welltex microfiber általános kendőnek köszönhetem a csillogást."
Stupiszki Istvánné, Karcag

„Univerzálisan az egész lakás portörlésére, nedvesen és szárazon egyaránt használható. A boltban vásárolt törlőkendőkhöz képest – ami hamar kiszakad – ez viszont használat után is új-nak tűnik.”
Váradi Éva, Debrecen


„Mióta a tisztító kendőt használom, nem veszek vegyszereket, amiket eddig a gyerekek elől el kellett zárnom. A takarítás a kendővel gyerekjáték. A lányok szívesebben takarítanak, mint előt-te.”
Laufer Mihályné, Aparhant