Wellnet WC és fűrdőszoba tisztító koncentrátum

Wellnet WC és fűrdőszoba tisztító koncentrátum
1 690 Ft

A vízkő nem ellenfél.

Sokoldalúan mégis kímélően tisztít.

Fertőtlenítő hatását és kellemes illatát a grapefruit kivonat biztosítja, 

A flakon kialakítása miatt a nehezen elérhető helyek tisztításához is jól használható.

Intenzív hatóanyagainak köszönhetően hatásos vízkőoldó, mindenütt nagy segítség, ahol vízkővel van dolgunk: mosdókagylók, konyhai mosogatók, csaptelepek, kád, csempe, WC stb.. A csempék közötti fugákkal is csodát tesz. Súrolás nélkül is eltávolítja a vízkövet, a szappanlerakódást és a rozsdafoltot.

 

Kiváló kényes fémfelületek, réz- és ezüsttárgyak, krómozott konyhai, fürdőszobai kiegészítők, mázas kerámiák, műanyagfelületek tökéletes tisztítására, mert nem tartalmaz agresszív savakat.

              

Vízkőoldó, tisztító, fertőtlenítő hatású. A Wellnet WC és fürdőszoba tisztító, megfelel a sokrétű kívánalmaknak, mégis környezetbarát, biológiailag lebomló termék.

Mosóporhoz adagolva (kb. evőkanálnyit) javítja annak hatékonyságát, miközben védi a mosógépet a vízkőlerakódástól. A függönyt, a fehér ruhát ragyogó tisztára moshatjuk így. 

Jó szennyoldó hatású, ezért használhatjuk ajtó, ablak, vagy bármilyen mosható felület tisztításához, járólap, hidegburkolat felmosásához,.

Hatékony folttisztító, pl. rozsdafolt, tinta, festék, fűfoltok esetén.
Gyorsan és cseppmentesen szárad összetételének köszönhetően

 

Vásárlóinktól hallottuk.

Használata óta csillog a fürdőszobám. A rozsdafoltokat is ragyogóan eltünteti, a krómozott rész, az alumínium is szép fényes lett.   
Bíró János, Istenmezeje

Nagyon hatékony, kevés kell belőle. A kezem sem ment tönkre, végre gumikesztyű nélkül takarítok.
Jó az illata is.  
Kiss Zsuzsa, Edelény

Számomra öröm lett a takarítás, nem kell súrolni, csak vizes szivacsra téve áttörölni és ragyog minden. A konyhai edényeknél is nagyszerűen használom.    
Oláhné Erzsike, Kisköre

Higított állapotban bepermetezem a tisztítani kívánt felületet, nem okoz gondot a magasság sem, hiszen nem kell sokáig súrolni, nem fáradok el, és csillog minden.

Szalmási Károlyné, Szilvásvárad

Vizes szivacsra téve pár cseppet áttörlöm a kagylót, kádat, csapokat, pár perc múlva az eredmény lenyűgöző. Fehérítésre is nagyszerű.   
Hopka Pálné, Tarnaméra

Higított állapotban befújom a tisztítani kívánt felületet és néhány perc múlva áttörölve ragyog minden. Fehéríti a padlók közti fugákat is.   
Szekeres Jánosné, Adács

A fürdőkádunk régen elszíneződött részeit végre sikerült ezzel letakarítani. Fényesen ragyognak a csapok és a kád is szép fehér lett.   
Babus Boglárka, Heves

Fodrászként gyakran a festék nyomot hagy, de hála a Wellnetnek a termék lehozza a színeződést a kezemről és még nem is szárad ki.   
Páriné Rózsika, Tarnaméra

A függönymosás számomra nehéz dolog. A fürdőszoba tisztítóból tettem a mosóporhoz és gyönyörű fehér lett a függöny tőle.   
Mezei Andrásné, Heves

Allergiás vagyok és fulladok a hypo, sósav szagától, a Wellnetes fürdőszobai tisztító kellemes il-latú és jól lehozza a vízkövet is, és nem fulladok tőle.   
Mirkovszki Zsoltné, Egerfarmos

Használatával pillanatok alatt csillog a lakás, és gyermekeimet sem kell féltenem, hiszen természetes alapanyagú. Ruhájuk fertőtlenítésére is használom.   
Stokker Barbara, Eger

Számomra nagyon fontos a vegyszerek elkerülése. Könnyűszerrel hígítva csodássá varázsolja a fürdőszobát, ruháim fertőtlenítésére, fehérítésére is használom.˜   
Vitainé Judit, Eger

A kezemről pillanatok alatt lehozta a tintafoltot. Csillog a fürdőszobám. Köszönöm a lehetőséget

Gazsóné Danó Enikő, Bélapátfalva

Az autóm fémes részeit csodássá varázsolja,a rozsdafoltot is tudom vele kezelni.

Csóka Károly, Felsőtárkány

Fontos számomra a higiénia betartása, a termékkel minden meg van oldva: a tisztítás, fertőtlenítés, és a ruhák, terítők tisztán tartása.  
Patkóné Ilonka, Kisköre

                                                                              

Figyelmeztetés: bár nem tartalmaz mérgező anyagokat, savtartalma miatt irritatív, kerüljük a szembe fröccsenését. Ha ez mégis megtörténne, bő vízzel öblítsük ki. Lenyelése esetén vízben oldott szódabikarbónával közömbösíthető. Mindkét esetben forduljunk orvoshoz, a címkét és a flakont mutassuk meg.

Gyermekek kezébe ne kerüljön, gondosan elzárva tároljuk!

Adatok
Cikkszám
434019