Víztisztító Nyári Vásár

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Wellnet Kft.

Telefon: +36-70/450-6650
E-mail
Székhely:

2890 Tata, Csapó utca 18.
Postai cím, telephely:
2890 Tata, Honvéd utca 41.

Facebook

Szállítás és fizetés

utánvétellel:
29 900 Ft alatt: 1 490 Ft
29 900 Ft felett: ingyenes.
online bankkártya fizetés setén:
24 990 Ft alatt: 990 Ft
24 990 Ft felett: ingyenes

Wellnet blog
2017.08.30 12:13

Vedd észre a tested figyelmeztetéseit!

Ha rendes gazdája vagy egy házi kendvenc kisálatodnak, akkor biztosan nem felejted el, hogy gondoskodj megfelelő mennyiségű ivóvízről a számára. Mi a helyzet saját magaddal, rendes gazdája vagy a testednek és gondoskodsz megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvízről amit elfogyasztasz?

11 ijesztő tény a kiszáradásról

Ha van egy növényed és huzamosabb ideig nem öntöződ meg, mi történik? Elkezd sorvadni. Először összezsugorodik, kiszárad, elveszti a színét, és végül elhal. Az ember ilyen tekintetben nem különbözik a növényektől.

Víz nélkül, amely körülbelül 75%-át teszi ki a testünknek, meghalunk. A tekintetben az ember egészen más, hogy egy sor következménye van, ha nem kap elég vizet a test. A testünk olyan, mint egy gyár, folyamatosan fenntartja magát, de a munkaereje a víz. Ha fogytán az üzemanyag, fontos, hogy minél hamarabb pótoljuk! Mert víz nélkül kisebb-nagyobb problémák állnak fent, mint például a súlygyarapodás, fáradtság, asztma, korai öregedés, görcsrohamok, de akár a halál is.

további részletek és forrás: wellnesscafe.hu

 

A tested figyelmeztet: 8 riasztó jele annak, hogy nem iszol elég vizet

Az emberi szervezet 60-70 százaléka víz, amely mennyiség nélkülözhetetlen az egészséges életfunkciók fenntartásához. Szakértők szerint naponta legalább 2-2,5 liter folyadékot meg kellene innunk ahhoz, hogy szervezetünk normálisan működjön. Te vajon iszol elég vizet? Ha a felsorolt 8 riasztó jel igaz rád, akkor sürgősen változtass!

további részletek és forrás: femcafe.hu

 

Durva tünetek jelzik, ha nem iszol eleget

A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztásáról nem lehet eleget beszélni. Most megtudhatod, milyen rövid és hosszú távú következményei lehetnek annak, ha mégis félvállról veszed a dolgot.

 

Testünk több mint felét víz alkotja. Fontos, hogy ne várd meg, míg szomjas leszel, és kicserepesedik a szád, pótold időben a folyadékot. A sűrűbb mosdóhasználat miatt pedig ne bosszankodj: hidd el, megéri, hiszen rengeteg kellemetlenséget, betegséget előzhetsz meg egy kis odafigyeléssel.

további részletek és forrás: wellnesscafe.hu

 

Ha nem finom a csapvized és csak ez a probléma, a csapvíz minősége miatt ne mondj le a legfontosabb élelmiszeredről, a vízről.
Erra való a finom vizet előállító Wellnet víztisztító.

összeállította:
Guzorán István
ivóvíz tanácsadó

Webáruház készítés