Víztisztító Nyári Vásár

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Wellnet Kft.

Telefon: +36-70/450-6650
E-mail
Székhely:

2890 Tata, Csapó utca 18.
Postai cím, telephely:
2890 Tata, Honvéd utca 41.

Facebook

Szállítás és fizetés

utánvétellel:
29 900 Ft alatt: 1 490 Ft
29 900 Ft felett: ingyenes.
online bankkártya fizetés setén:
24 990 Ft alatt: 990 Ft
24 990 Ft felett: ingyenes

Wellnet blog
2019.04.02 20:14

7+1 tanulságos felismerés vízállásom evolúciójában

A nagy ívű ismeretterjesztő művek általában nem nélkülözik a régi görögökre való utalást aminél, valljuk be, unalmasabb kezdés nem nagyon létezik. Szerencsére az írásomban olyan messzire nem kell visszakanyarodnom, ezért talán annyira nem lesz unalmas. Miután történetről van szó, egy kicsit az időben mégis vissza kell nyúlnom.

Személyes történet arról, hogy lesz valakiből
„akinek semmilyen kapcsolata nincs a vízzel”  
elkötelezett ivóvíz tanácsadó.

Vallomással kell kezdenem. Gyerekkoromban csak vizet ittam.
Ennek azonban akkor, semmi jelentősége nem volt.
Számomra a víz nem létezett, nem tűnt fel. Semmilyen tudatos kapcsolatom nem volt a vízzel. Ha szomjas voltam ittam, ha nem, hát nem ittam. Ez elég egyszerű volt sok éven keresztül.
Egy idő után kezdtek jönni a felismerések és ezzel párhuzamosan kezdett megváltozni a kapcsolatom a vízzel.Első felismerés

A csapvíznek pocsék az íze.

Középiskolás éveimben kollégistaként éltem Pécsett, ahol emlékszem döbbenetes élményként éltem meg az első időszakban, hogy a csapból valami ihatatlan, víznek nevezett folyadék folyt. Ennek akkor még nem tudtam a törvényszerű magyarázatát, ma már tudom. Akkor vettem észre a vizet, és jöttem rá, van finom, zamatos víz és van a csapvíz.


Második felismerés
Együtt lehet élni a klóros csapvízzel.

Mondhatni hamar beletörődtem a valóságba. Nem kellett több mint néhány hét és megalkudtam a lehetőségeimmel. Elkezdtem klóros, rossz ízű csapvizet inni. Nem esett jól, meg megpróbáltam egyre kevesebbet is inni, úgy-ahogy ment is ez a dolog.  A együtt élésem a rossz csapvízzel végig kisért a katonasági és az egyetemi időszakomon. Beletörődtem, azt is mondhatnám megalkudtam ezzel a helyzettel. Ez van, ilyen az élet, meg a csapvíz. Nem is kell vele törődni, tudok vele együtt élni. És nem is törődtem vele, mígnem gyakornokként kikerültem az USA-ba.Harmadik felismerés

A jó ivóvíz értékes.

A kilencvenes évek Amerikájában furcsállottam, hogy az éttermekben a köszönés mellett rögtön letettek a vendég elé egy kancsó vizet az asztalra. Azt is érdekes volt látni abban az időben, hogy a szupermarketekben úgy árulták az ivóvizet, mint akkoriban az üdítőket nálunk.

Negyedik felismerés
Csapvíz lehet finom is.

Valószínűleg nem rögtön, de egy idő után észrevettem, hogy az USA-ban bérelt lakásom csapvize teljesen iható, határozottan finom volt. Ez hasznos felismerés volt, mert ezt követően megspóroltam a palackozott víz költségét és mégis finom vizet ihattam. Mint utóbb kiderült a lakás ivóvízrendszerébe be volt kötve egy háztartási ivóvíztisztító berendezés. Ez volt a megoldás.

Ötödik felismerés
Együtt lehet élni a klóros, pocsék csapvízzel, de nem érdemes.

Mikor kiderült a víztisztítós story a bérelt lakásomban, teljesen lázba jöttem.  Magyarországon hány olyan, hozzám hasonló ember él, aki szereti a vizet és hajlandó a jó minőségű ivóvízért fizetni.  Akkori becslésem szerint rengeteg, ezért is jött létre az első ivóvíztisztítót forgalmazó cégem a GET Kft.

 

Hatodik felismerés
A palackozott víz fogyasztásában is majmoljuk Amerikát.

Az ivóvízfogyasztás kultúrájának fejlődésében ki lehet hagyni a palackozott ivóvizet, megspórolunk egy lépcsőfokot. Micsoda ötlet! Azonban ez nem ment. Az erős palackozott víz reklámoknak köszönhetően, elhittük, hogy a boldogsághoz, az egészséghez, a fittséghez vezető út a palackozott víz lóbáláson keresztül visz az út. Meg is lett ennek az eredménye, felfejlődtünk Amerikához. Az áruházaink már nálunk is tele vannak méregdrága, és környezetszennyező, fölösleges vizes palackokkal.


Hetedik felismerés
A finom víz ne csak gazdaságos, egészséges, de környezetbarát is legyen.

A víztisztítóra első lépésben úgy tekintettünk, mint egy finom vizet, gazdaságosan előállító berendezésre. Majd megtapasztaltuk, hogy ha finom vizet iszik valaki, akkor több fogy és ez rendkívül egészséges. Innentől kezdve az egészség is megjelent a víztisztító jellemzői között. Végül a klímaváltozás kapcsán egyre erősödött a víztisztító környezetbarát jellege. Valójában a környezetvédelemben elkötelezett ügyfeleink vezettek rá arra, hogy a víztisztító milyen környezetbarát alternatívája a fölösleges, műanyag, palackozott vizeknek.

 

+1 felismerés
Az ivóvíztisztító forgalmazás valójában ivóvíz tanácsadás.

A fent bemutatott 7 felismerés nem egyik napról a másikra jött. Megvolt mindennek a kiváltó oka és bizony eltartott egy ideig. Nekünk itt a Wellnetnél akik ivóvíztisztítóval, vízzel, ivóvíz tanácsadással foglalkozunk balgaság lenne azt hinnünk, hogy mindenki hasonlóan gondolkodik az ivóvízről, mint mi.Munkám során igyekszem bemutatni követőinknek az ivóvizet, ahogy én ismerem, ahogy megismertem az elmúlt 20 évben, amit az ivóvíz közelében töltöttem. Ivóvíz tanácsadóként arra törekszem, hogy felismeréseimmel segítsem ügyfelelink választását. Ez valójában a Wellnet küldetése is.

 

Guzorán István
ivóvíz tanácsadó
Wellnet

 

Ahogy a fentiekből kiderült, talán könnyebb megérteni, miért mondom, hogy a megfelelő ivóvízfogyasztás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy pozitív változást hozz az életedbe és a környezetedbe.

Legyen a te családod ivóvize a legjobb a környéken,
ami finom, egészséges és költségkímélő!

Válts finom, tisztított csapvízre!
Kényelmes és környezetbarát.

 

 

A megoldás a finom ivóvizet előállító víztisztító,
ami gazdaságos, kényelmes és nem szennyezi a környezetet.
Nézd meg a legújabb, TAVASZI VÍZTISZTÍTÓ VÁSÁR alkalmából meghirdetett akciós ajánlatot most, itt!

 

 

 

Webáruház készítés