Víztisztító Nyári Vásár

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Wellnet Kft.

Telefon: +36-70/450-6650
E-mail
Székhely:

2890 Tata, Csapó utca 18.
Postai cím, telephely:
2890 Tata, Honvéd utca 41.

Facebook

Szállítás és fizetés

utánvétellel:
29 900 Ft alatt: 1 490 Ft
29 900 Ft felett: ingyenes.
online bankkártya fizetés setén:
24 990 Ft alatt: 990 Ft
24 990 Ft felett: ingyenes

Wellnet blog
2018.05.17 11:30

A finom ételek titka a finom víz.

Azt tudtad, hogy az ételeink elkészítéséhez használt alapanyagok egyik legfontosabbja a víz?

Ha szívesen sürögsz, forogsz a konyhában és örömmel főzöl finomságokat a családodnak, akkor te is tudod, hogy a vasárnapi húslevestől, egy jó krémlevesen át, de még a tejberizsen keresztül is rengeteg ételünk legfőbb összetevője a víz. Ezért nem mindegy, hogy a felhasznált ivóvíz milyen minőségű. Talán csak kevesen tudják, hogy a főzéshez felhasznált víz milyen nagy hatással van az elkészült étel ízére.

Egymást érik a főző műsorok a TV-ben. Olyannyira, hogy már több tematikusa csatorna is foglalkozik a konyhaművészettel. Méltán népszerű a téma, mindenki szeret jókat enni, és amúgy valljuk be, kiváló hobbi az ételek elkészítése. Szeretünk főzni és örömmel főzünk a barátainknak. Persze ez csak akkor működik igazán jól, ha a főztünk elnyeri a társaság tetszését. Ilyenkor büszkén zsebeljük be az elismeréseket és jönnek a titkok, a receptek.

Tőlem távol áll főzés, (amivel lassan egyedül maradok minden társaságban), de az számomra is kiderült, hogy a sikeres receptek válogatott alapanyagokkal kezdődnek.

Hányszor hallottam, hogy „Kimentem a piacra és a régi árusokkal kiválasztottuk a legjobb alapanyagokat”.  

Furcsa is lenne, ha a családod, a barátaid ételeinek elkészítéséhez olyan alapanyagokat válogatnál, ami megfelelő, vagy csak jó. Ha kiváló ételt szeretnél főzni, akkor nem elégethetsz meg mással, csak kiváló alapanyagokkal.

A friss alapanyagokkal, finom fűszerekkel és finom ivóvízzel elkészült ételek finomabbak, vagy könnyebb úgy elkészíteni, hogy finomak legyenek. Más szóval, nem nagy mutatvány finom alapanyagokból finom ételeket készíteni. Akár azt is mondhatnám, ha finom az alapanyag, akkor az ételt csak elrontani lehet.

Nézzük a bizonyítást!
El tudod képzelni, milyen egy tiszta forrás vizének íze? Ha volt szerencséd a természetben megtapasztalni egy forrás vízének minőségét, akkor egy jó ízű, kellemes szomjóltóra emlékezhetsz. Ha még nem volt ebben részed, akkor egy kiváló minőségű palackozott vízre gondolj. /Olyant már biztosan próbáltál. Ja és javaslom, mielőbb próbálj ki egy forrást! /   

Megvan tehát az alapanyag. Most gondolatban készíts a legfinomabb kedvenc kávédból egy kávét ebből a forrásvízből. Mit szólsz hozzá, szerinted milyen lett? Szerintem nagyon finom.

Folytassuk a gondolat kísérletet! Most a magyar ivóvízszabványnak megfelelő mennyiségű klórt tegyél ugyan ebbe a forrásvízbe. Egy kis magyarázat ehhez. Hazánkban a vezetékes ivóvizeket /függetlenül az ivóvíz minőségétől/ a jogszabályoknak megfelelően klórral fertőtlenítik. A vezetékes ivóvíz tehát a szabvány szerint klórozott.


A gondolat kísérletet folytatva a klórozott forrásvízből megint készítsd el a kedvenc kávédból a kávédat!Szerinted melyik kávé lesz finomabb? Melyik kávéból innál szívesebben?Azt hiszem, ez a gondolat kísérlet magáért beszél. Ha finom a víz, amivel főzöl, finomabb lesz az étel. Kinek jutna eszébe palackozott vízzel főzni? Badarság! Erre való a finom ivóvizet előállító Wellnet víztisztító.

A víztisztitó elsősorban kiveszi a csapvízből az íz és szagrontó anyagokat, a klórt és klór származékokat, szerves anyagokat. Mindezt gazdaságosan, kényelmesen és rendkívül környezetkímélően.

Guzorán István
ivóvíz tanácsadó

Webáruház készítés