Víztisztító Nyári Vásár

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Elérhetőségek
Wellnet Kft.

Telefon: +36-70/450-6650
E-mail
Székhely:

2890 Tata, Csapó utca 18.
Postai cím, telephely:
2890 Tata, Honvéd utca 41.

Facebook

Szállítás és fizetés

utánvétellel:
29 900 Ft alatt: 1 490 Ft
29 900 Ft felett: ingyenes.
online bankkártya fizetés setén:
24 990 Ft alatt: 990 Ft
24 990 Ft felett: ingyenes

Wellnet blog
2016.10.19 09:41

Ennyi vízre van szükséged valójában!

A Víz képes rá, hogy Emberek nélkül létezzen, de az Emberek Víz nélkül csak pár napig tudnak életben maradni”

Hatvan kilogramm vagy, vagy netalán közelítesz a száz felé? A súlyodtól függ, hogy az életfunkciók által mennyi vizet veszítesz egy nap, de kimondható, hogy ez kb. napi 2-3 liternyi. No és persze, fontos, hogy milyen éghajlaton, milyen hőmérsékleti körülmények között élsz, és ott mekkora a páratartalom. Fizikai munkát végzel? Beteg vagy? E két tényező jócskán növeli a vízveszteségedet, és egyben a vízszükségletedet is.

Mégis mennyit igyak akkor?

A vízveszteséget mindenképp pótolni kell. A legjobb az, ha 30 testsúly-kilogrammonként megiszol 1 liter vizet. Ne félj a mennyiségtől, hiszen erre a vízmennyiségre igencsak szüksége van a szervezetednek! Hőségben, ha fizikai munkát végzel, edzel, vagy épp beteg vagy, még ez a mennyiség is kevésnek bizonyulhat. A tested hálás lesz a gondoskodásért, és még az egészséged is javulni fog.

Biztos, hogy többet kell innom?

Vannak egyértelmű jelei annak, ha a sejtjeid vízért kiáltanak. Vizsgáld meg a vizeleted színét. Ha átlátszó, és színtelen, jó úton jársz, de ha már sárga színbe hajlik, netalán sötét sárga, barátkozz meg a vizespohárral. Minél sötétebb a szín, annál magasabb a méreganyag-koncentrációja, ráadásul mivel nem iszol eleget, a kiürülni nem tudó, maradék méreganyag az ízületekben és a kötőszövetben tárolódik.

Nem vagy szomjas? Ébreszd fel a szomjúságod, és igyál még több vizet. Hidd el, hamarosan egyre többször leszel magadtól szomjas.

„Az ember fizikuma annak függvénye, hogy mit fogyaszt, ahogy az üzemanyag meghatározza a motor járását.” Tahi-Tóth László

Önts tiszta vizet a pohárba!

Ne várj a bajokra, betegségekre, kényeztesd tested sejtjeit tiszta vízzel! Testünkben kb. 45 liternyi víz van, ezért jó, ha bőven iszol. Így az anyagcsere-folyamataid is megfelelően fognak működni.

Tegyél az egészségedért, igyál sok tiszta vizet! Ebben segítenek Neked a Wellnet víztisztító készülékei. Nézz körül.

 

Guzorán István

ivóvíz tanácsadó

Webáruház készítés